Υλικά
- 16-18 ψημένες Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
- 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
- 1/2 λίτρο (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο
- 1 φλιτζ. τσαγιού μανιτάρια σε φετάκια
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 φλιτζ. τσαγιού ψητό κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ όπως περιγράφεται πάνω στη συσκευασία. Σοτάρετε τα μανιτάρια με το βούτυρο, προσθέτετε το κοτόπουλο, 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι στραγγισμένο, το μαϊντανό και τη Μπεσαμέλ που ετοιμάσατε. Μοιράζετε το μίγμα πάνω στις κρέπες και τυλίγετε σε ρολά. Τις βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί, ρίχνετε στην επιφάνεια την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.