Με λίγα υλικά φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο φαγητό που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια!
Της Γιώτας Πολυχρονίδου
Υλικά
1 κιλό πατάτες βρασμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο
1 αυγό
1-2 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. κεφαλοτύρι
1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
200 γρ. σολομό καπνιστό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Αλεύρι
Σπορέλαιο
Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες και τις λιώνετε αμέσως. Τις αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσουν και τις ρίχνετε σε ένα βαθύ μπολ. Προσθέτετε το κρεμμύδι, το αυγό, το αλεύρι, το κεφαλοτύρι, άνηθο, αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
Πλάθετε τις κροκέτες, τις περνάτε από το αλεύρι και τις τηγανίζετε σε καυτό σπορέλαιο.
Σερβίρετε μαζί με τον καπνιστό σολομό.
Καλή σας όρεξη!
Γιώτα Πολυχρονίδου
Website: https://jottapolychronidou.com
Facebook: https://www.facebook.com/chefjottapolychronidou
Instagram: https://www.instagram.com/chef.jotta
via vwoman.gr