ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΑ PANCAKES
- 120 γρ. Μίγμα για Κέικ και Μάφιν ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ
- 20 γρ. ζάχαρη
- 1 αυγό
- 20 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 170 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
- 1 πρέζα βανίλια και αλάτι
- 12 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 250 γρ. Γιαούρτι Στραγγιστό Βέρο Κρητικό
- 100 γρ. Γάλα Αγελαδινό Βέρο Κρητικό
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. άχνη ζάχαρη
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- μέλι
- φιστίκι αιγίνης σπασμένο
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
- Μπολ
- Μίξερ
- Αντικολλητικό Τηγάνι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπωλ μέχρι να γίνει ομοιόμορφος χυλός. Σε αντικολλητικό τηγάνι, με λίγο βούτυρο, βάζουμε τα pancakes για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά σε χαμηλή φωτιά.
Για τη Μους Γιαουρτιού : Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά.
Chef: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΩΝ:
Πηγή: www.mills.gr