Από τον Chef Βαγγέλη Μπιλιμπά
Executive chef, τακτικό μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων και παγκόσμιος κριτής της WACS. Ιδιοκτήτης του Aphrodite Garden Restauran, Πυθαγόρειο, Σάμος (Πηγή: www.ilispasta.gr)
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: 15' ΨΗΣΙΜΟ: 10'
Υ Λ Ι Κ Α
1 συσκευασία λαζάνια ΗΛΙΣ
Αυγά από 20 αχινούς
2 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
10 τοματίνια κομμένα στη μέση
1 σκελίδα σκόρδο
1 σφηνάκι ούζο
μερικά φύλλα δυόσμο και μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάμε ένα ποτήρι νερό από το νερό τους.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμυδάκι με το σκόρδο.
Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε τα τοματίνια.
Προσθέτουμε τα λαζάνια και το νεράκι που έχουμε κρατήσει. Βράζουμε για ένα λεπτό.
Περιχύνουμε με τα αυγά αχινού και πασπαλίζουμε με τα φύλλα δυόσμου και μαϊντανού.
Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα και ...απολαμβάνουμε!
Καλή σας όρεξη!