Pavlova (photo source: www.dimitrisskarmoutsos.gr) |
Υλικά
Για την pavlova
- 5 ασπράδια αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα κρεμόριο (κρέμα ταρτάρ)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 ¼ φλ. ζάχαρη
- 5 κ.σ. σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
- 60 γρ. γλυκόπικρη σοκολάτα, ψιλοκομμένη
Για τη γαρνιτούρα
- 1 ½ φλ. πλούσια κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
- ½ φλ. ξινή κρέμα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 κ.σ. + 1 κ.γ. ζάχαρη
- 3 φλ. φράουλες κομμένες στη μέση
Για τη διαδικασία που θα ακολουθήσετε για την παρασκευή της pavlova, πατήστε εδώ...
pavlova, recipe, dessert