Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Perfumes I love: SISLEY, GEURLAIN, NARCISO RODRIGUEZ

Perfumes I love

Perfumes I love by eirinikantza featuring a guerlain perfume

Τα αρώματα είχαν πάντοτε μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου και τις προτιμήσεις μου.
Και δεν είμαι η μόνη. Γι΄αυτό άλλωστε έχουν ειπωθεί τόσα πολλά για τα αρώματα από ανθρώπους επιτυχημένους, καταξιωμένους, διάσημους...

Σήμερα, μοιράζομαι μαζί σας τέσσερα από τα πολύ αγαπημένα μου αρώματα, που έχω συνδέσει με πολύ ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου.
Ξεκινάω με το Soir de Lune (επάνω αριστερά στην εικόνα) με υπογραφή SISLEY. Σχετικά με αυτό το άρωμα, θα είχα πολλά να πω. Κατ' αρχήν είναι ένα άρωμα πρωτότυπο, κομψό, αυθεντικό, έντονο, που ανήκει στην κατηγορία floral chypre και αποκαλύπτει μια τέλεια ισορροπία αισθησιασμού και γοητείας με τη φρεσκάδα των συστατικών του. Ένας ιδανικός συνδυασμός θηλυκότητας και κομψότητας χάρη στις floral νότες του, μαζί με έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα χάρη στις ξυλώδεις και τις musky νότες του. Προστατευμένο μέσα σε ένα επίσης κομψό μπουκάλι με καπάκι σχεδιασμένο από τον Πολωνό γλύπτη Bronislaw Krzysztof, το Soir de Lune είναι ένα καθ΄όλα εκλεπτυσμένο άρωμα.
Στη συνέχεια, (στην κορυφή της εικόνας), βρίσκεται το La petite robe noir, Eau de parfum Couture, του Οίκου Guerlain. Ακόμη ένα άρωμα με woody νότες, σε ένα flacon εξ ίσου διάσημο, με καπάκι σε σχήμα καρδιάς και στρογγυλεμένους "ώμους", σε απαλό ροζ χρώμα. La petite robe noir, ένα άρωμα chic, αισθησιακό, ακαταμάχητο.
Κάτω αριστερά, στην εικόνα μας και πάλι, ένα άρωμα του Narciso Rodrigez, στην κατηγορία chypre και αυτό: "For Her".
Απόλυτα θηλυκό, μοντέρνο, σαγηνευτικό έχει νότες musk στην "καρδιά" του, μαζί με κεχριμπάρι, βανίλλια και άνθος πορτοκαλιού ανάμεσα στις άλλες νότες που το συνθέτουν. Απλά, υπέροχο.

Guerlain 'Les Elixirs Charnels' Chypre Fatale Eau de Parfum, είναι το τελευταίο άρωμα αναφορικά με αυτήν την ανάρτηση.

Κομψό μπουκάλι και γι΄αυτό το άρωμα που τονίζει τις διάφορες πλευρές μιας γυναίκας. Κομψό και λιτό flacon για ένα άρωμα που περιμένει να απελευθερωθεί και να απελευθερώσει το πάθος εκείνης που το επιλέγει. Μοιραίο fruity chypre άρωμα με ανάσες τριαντάφυλλου, patchouli, βανίλιας και άσπρου ροδάκινου σε ένα αισθησιακό μείγμα που δεν περνάει απαρατήρητο.
Δοκιμάστε τα και πείτε μου τη γνώμη σας.
"Εδώ" θα είμαι...
Ειρήνη Κάντζα